Cenforce 100mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Leírás

Előfordult már Önnel, hogy olyan izgalommal töltötte el egy új partner az ágyban, hogy nem azt a teljesítményt hozta, amit elvárt magától? Vagy szeretné, ha bravúros teljesítményével képes lenne elkápráztatni partnerét?

Most itt a kínálkozó lehetőség, hogy ne kelljen többé véletlenül se szégyenbe maradnia az ágyban nyújtott teljesítménye miatt!

Webpatikánk kínálatában szerepel a Cenforce 100mg, amely a segítségére lesz az ágyban, akár szexuális teljesítmény növelésében, akár potenciagondok kezelésében.

Ráadásul, ha nálunk dönt Cenforce 100mg rendelés mellett, akkor amellett, hogy garantáljuk a termék eredeti mivoltát (a gyártó a Centurion Labs Gyógyszergyártó Vállalat) még pénzvisszafizetési garanciát is felkínálunk, ha valamivel nem lenne megelégedve!

Mit várhat el a Cenforce 100mg tablettától?

  • ugyanazt a hatást képes nyújtani, mint a Pfizer Viagra, mivel ugyanazt a hatóanyagot, a szildenafilt tartalmazza, ugyanabban a mennyiségben. Ezt nevezik generikus terméknek. Ami a legfontosabb: olcsóbb áron kapja meg ugyanazt a minőséget, annak köszönhetően, hogy kevesebbet költöttek a reklámkiadásokra
  • kb. 60-70 perc után már érezni is fogja a hatását
  • a potencianövelő hatás kifejtésére 4-6 órán keresztül számíthat
  • addig nem kell a hatás kifejtésétől tartania, amíg szexuális inger nem érte Önt
  • rendszeres használat mellett sem jelentkezhet függőség a készítmény iránt
 • ha úgy dönt, hogy nem szedi a későbbiekben a tablettát, akkor sem fog csorba esni a jövőbeni teljesítményében, mivel a termék akár hosszútávú használata sem okozhat gondot a későbbiekben a merevedés létrejöttében

Tudta, hogy nemcsak potenciazavarban szenvedő férfiak használják előszeretettel, hanem egészséges férfiak is a teljesítményük növelésére?

FONTOS! Egyes webshopokban csábító ajánlat kínálkozik Cenforce 100mg vásárlás lebonyolítására, de érdemes előrelátónak lenni és előtte tájékozódni a bolt hitelessége felől. Az áruházak között ugyanis szépszámmal fordulnak elő hamisítványokat forgalmazók, akik nem vállalják a felelősséget az általuk forgalmazott termékekre. 

Információs anyagunkból megtudja, hogy milyen szempontokra kell figyelnie, nézze meg!

Tudja mit kap még tőlünk a kedvező árak és garantált kiváló minőség mellé? Gyors és diszkrét szállítást! Minden nálunk leadott Cenforce 100mg rendelés 1-2 munkanapon kiszállításra kerül futárszolgálat vagy a Magyar Posta által. SŐT! Budapesten a kora délután előtt rögzített rendelések még aznap kézbesítve lesznek! 

Szállítással kapcsolatos kérdéseire választ kap szállítási tudnivalók oldalunkon!

Hatása

Tudja milyen csodákat művel a szildenafil a férfi hímvesszővel? Rövid idő alatt, mindössze 60-70 perc alatt kifejtve hatását, először ellazítja a hímvessző simaizmait, majd vérbőséget okoz a barlangos testekben. Ebből Ön azt tapasztalja, hogy minden korábbinál erőteljesebb és hosszantartóbb lesz a merevedése

Extra hozadékként, megtapasztalhatja a hímvessző átmeneti méretnövekedését és időben csökkenhet a regenerálódáshoz szükséges idő.

A hatásmechanizmus beindulásához szexuális ingernek szükséges történnie.

Beindult már a fantáziája, hogy miket művelne a megnövekedett szexuális teljesítményével? Akkor ne habozzon online patikánkban Cenforce 100mg vásárlás mellett dönteni!

Használata

A tablettával egyidejűleg ne fogyasszon szeszes italt és semmilyen bódítószert, mert nem ismert mellékhatásokat okozhat.

Igény esetén a tabletta megfelezhető, amennyiben azt tapasztalja, hogy egy fél adag is megfelelő hatást eredményez Önnél!

Elegendő, ha 60-70 perccel gondolkodik előre és veszi be a tablettát, ahhoz, hogy a maximális hatást megtapasztalja. A hatóidővel úgy kell kalkulálnia, hogy kb.4-6 órán keresztül tart. Minél kevésbé táplálkozik ezidőben zsírban gazdagon, annál hamarabb kezd el hatni és annál tovább tart a hatás.

Gyors kiszállítás? Megbízható minőség? 100%-os pénzvisszafizetési garancia? Kedvező árak? Minden kérdésre IGEN a válasz, ha online patikánkat válassza! Nézzen szét eladó Cenforce 100mg kínálatunkban és szerezzen örömet magának és párjának is!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy Cenforce 100mg tabletta használatából adódóan nem kell komolyabb mellékhatásoktól tartania. Csupán ritkán és akkor is csak gyenge lefolyású mellékhatást fordulhat elő.

Amivel esetleg találkozhat:

 • enyhe fényérzékenység
 • orrdugulás
 • arcpír
 • szájszárazság

Amiről tudnia kell, hogy egyes krónikus betegségek mellett nem ajánlott, hogy használja a terméket:

 • szív, – és érrendszeri betegség
 • vese, – májbetegség
 • magas vérnyomás
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése
 • öröklődő szembetegsége van

Ha eredeti prémium minőségű eladó Cenforce 100mg tablettát szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen van! Online patikánk felelősséget vállal, hogy csak eredeti gyártó által forgalomba hozott terméket kínálunk, amely biztonságosan használható és garantáltan potencianövelő hatással bír! 

Shopping Cart
Scroll to Top