Vitara 20 mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

Néha férfiként érezzük azt, hogy az a teljesítmény, amit nyújtani sikerült az ágyban nem volt tökéletes. Legalábbi lehetett volna jobb. Milyen jó lett volna, ha még nagyobb erőbedobással bírt volna és még inkább sikerült volna parterét kielégíteni.

Okozhatja ezt az életünkben jelen lévő stressz, valamilyen feszültség, izgatottság, bármilyen adódó élethelyzet.

De szerencsére, ma már nem kell megijedni és lemondani arról, hogy igazi lepedőakrobatává váljunk, mert a segítség gyorsan kéznél van. Számos potencianövelő közül választhatunk, sokszor eligazodni sem könnyű. Most egy olyat ismerhet meg, amely a Bayer Levitra minőségén alapszik, annak egy generikus változata.

Ez annyit jelent, hogy másik gyártó ugyanazt a hatóanyagot felhasználva, előállítja a saját, de szintén kiváló minőségű termékét.

Online patikánkban is talál Vitara 20mg tablettát, amellyel olyan hatást érhet, amire méltán büszke lehet!

Elővigyázatosságra intjük, amikor online Vitara 20mg rendelés mellett dönt, mert sajnos üzemelnek olyan webpatikák, amelyek mit sem törődve a vásárlók érdekeivel hamisítványokat kínálnak. Ön ne essen bele a csapdájukba, legyen felkészült! Nézze meg útmutatónkat, amelyben a legfontosabb tudnivalókat összefoglaltuk. Ezen információk tudatában már nem lesz nehéz elkerülni a hamisítványokat!

A következőket kell tudnia a tablettával kapcsolatban:

 • a hatóanyaga, amelyet tartalmaz 20mg vardenafil
 • erről azt lehet mondani, hogy minden idők leggyorsabb felszívódási idővel bíró hatóanyaga, 50-60 perc alatt teljesen felszívódik és maximális hatást fejt ki
 • ezt követően még legalább 5-6 órája lesz, amíg számíthat a hatásra

Két dolgot fontos leszögezni:

 1. nem csak azon férfiak használhatnak potencianövelőet, akik erekciós problémáktól szenvednek, hanem olyanok is, akik csak a szexuális teljesítményüket szeretnék felturbózni
 2. semmilyen jellegben nem alakulhat ki függőség, ami azt jelenti, hogy bármennyi ideig is használja, az nem befolyásolhatja a későbbi időkben az erekciót, épp arra lesz képes, mint a használat előtt

Ha úgy döntött, hogy eladó Vitara 20mg tablettát keres online patikában, mert végre kiszeretné próbálni, de nem szeretne orvoshoz menni és hosszú időt várni mire sorra kerül és kényelmetlen perceket átélni, akkor magas színvonalú szolgáltatásaink csak Önre várnak:

 • pénzvisszafizetési garancia: nálunk nincs olyan, hogy miután megbízott bennünk és Vitara 20mg vásárlás mellett döntött, el lenne felejtve. Ha bármi gondja adódna, akkor jelzik felénk és mi kivizsgáljuk az ügyet
 • maximális diszkréció és verhetetlen gyorsaság a szállításban: tudjuk, hogy kényes dologról van szó, ezért is figyelünk a teljes diszkrécióra a vásárlás folyamata során. Ráadásul 1-2 munkanap alatt teljesítjük is a rendelését országszerte, Budapesten pedig akár néhány órán belül (munkanapokon, kora délután előtti rendelések esetén) ráadásul előre sem kell fizetnie, ha nem szeretne, utánvétes lehetőséget is kínálunk
 • kényelme és biztonsága érdekében ügyfélszolgálatot üzemeltetünk: rövid időn belül minden levélre válaszolunk, hogy segíthessük a döntését, kételyeit eloszlathassuk

Válassza webáruházunkat Vitara 20mg rendelés lebonyolítására, hogy kényelmes és pontos kiszolgálásban legyen része!

Hatása

A vardenafil egyszerre kétfajta folyamat beindításáért felel. Elsőként a hímvessző simaizmainak ellazításáért felel, majd vért pumpál a barlangos testekbe. Az ott kialakuló vérbőség fog tartós és igazán erőteljes erekciót eredményezni.

A folyamatok addig nem indulnak be, amíg szexuális stimulálás, vagyis valamilyen nemi izgalom nem történik.

Webpatikánkban kiváló minőségű eladó Vitara 20mg tablettát talál, amelyre pénzvisszafizetési garancia él és villámgyorsan el is juttatjuk Önnek!

Használata

Fogadja meg a következő tanácsokat, hogy teljes hatékonysággal és a legnagyobb biztonsággal tudja kihasználni a tablettát:

 • az aktus előtti 50-60. percben vegye be
 • minél kevesebb zsíros ételt fogyaszt előtte, annál hatékonyabban képes a felszívódásra
 • semmi esetre sem ajánlott az alkohol, – vagy drogfogyasztás
 • igyekezzen mérsékelni a koffeinbevitelt és ne igyon grapefruit levet
 • a napi mennyiség bevitelt egy szemben korlátozza, mert annál nagyobb mennyiségben túladagolást okozhat

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Szerencsére csupán alig-alig fordulhat elő mellékhatás a tabletta használata közben. Csupán a következők, amikkel találkozhat rövid időtartamban:

 • orrdugulás
 • bőr, – arc, – száj szárazság
 • a szem érzékennyé válik a fényekre

Vannak olyan betegségek ill. gyógyszeres kezelések, amelyekkel nem összeegyeztethető a tabletta szedése. Ide tartoznak a következők:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • magas vérnyomással kezelik (rizikófaktort jelent, ha nitrát tartalmú gyógyszert szed (a vardenafil a nitrátokkal együtt képes hirtelen vérnyomás csökkenést eredményezni)
 • vese, – májbetegsége van 
 • öröklött szembetegsége van

Döntsön bátran webpatikánkban Vitara 20mg vásárlás mellett, hogy biztonságosan és nyugodt szívvel használhassa a terméket, anélkül, hogy bármitől is tartania kellene!

Majd legyen büszke magára az ágyban nyújtott teljesítménye okán!

Shopping Cart
Scroll to Top