Garancia

VILLÁMGYORSAN küldjük vissza a pénzét, ha nincs megelégedve, csak azért fizet, ami valóban hatásos.

Pénzvisszafizetési garanciáról…

Ha otthonról, a számítógépe segítségével szeretne vásárolni teljesen megbízható és minőségi terméket, ráadásul mindenki számára megfizethető áron, semmiképp ne szalassza el, válasszon minket! Garantáljuk a gyors kiszállítást és utánvétes fizetést, és nem utolsó sorban 100%-os garanciát is nyújtunk minden vásárló számára, hiszen online potencianövelő webáruházunk megkapta a megbízható bolt minősítést a hatóságoktól!

Miért? Csak és kizárólag azért, mert a készítményeink teljesen megbízhatóak, eredetiek. Pontosan ismerjük, hogy honnan származnak (közvetlenül a gyártótól, amit számlával is tudunk igazolni).

Pénzvisszafizetési garancia

A pénzvisszafizetési garanciát azért biztosítjuk, mert minden ember szervezete kissé más és más. Ami Önnek hatásos, másnak nem biztos, hogy az. Ez a mi készítményeinkkel is elő tud fordulni nagyon kis arányban. A gyógyszerek különböző módokon szívódnak fel és bomlanak le. Egyesek számára pedig bizonyos hatóanyagok nem váltják ki a megfelelő hatást. Fontos azonban, hogy mielőtt hatástalannak könyveli el a gyógyszert, amit szed, győződjön meg róla, nem fogyasztott-e ellenjavallt ételeket vagy italokat a termék szedésével egyidőben, illetve közvetlen előtte vagy utána. 

Lehet, másik termékünkre lesz szüksége a kívánt hatás elérése érdekében. De aggodalomra semmi ok! Nálunk szerencsére számos hasonló hatóanyagú gyógyszer közül tud válogatni, ami Önnél is kiváltja az ígért hatást. Mindenki meg tudja találni a számára tökéletes terméket! 

Mi azt szeretnénk, hogy a tökéletes potencianövelő birtokában legyen, ezért hatástalanság esetén teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a vevőink számára EGY ALKALOMMAL!

Ilyen eset ritkán fordul elő, de ha Önnek nem megfelelő a gyógyszer, pedig megfelelően alkalmazza, nyugodtan forduljon hozzánk, készséggel segítünk!

0 +
ÖSSZES RENDELÉS
0
GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉS
0 +
VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓ
0
ELÉGEDETLEN ÜGYFÉL

Pénzvisszafizetési garancia menete a gyakorlatbanPénzvisszafizetési garancia menete a gyakorlatban

1. Ha a gyógyszerrel nem elégedett, először írja meg, mely gyógyszert szedi, milyen tapasztalatai vannak a használat alatt, vagy éppen milyen nincs. Ezt követően válassza ki, mit szeretne a következő lépésben.
2. Több opciónk is van. Dönthet úgy, hogy a termék árát és annak szállítási költségét is visszautaljuk a bankszámlájára, illetve úgy is dönthet, egy másik hatóanyagú terméknek is ad egy esélyt. Ekkor a nem bevált termék teljes árát levásárolhatja.
3. Az általunk megadott címre küldje vissza a terméket.
4. Ha vissza szeretné kapni a pénzét, ne felejtse el megadni a bankszámlaszámát és nevét, amelyre az összeget vissza tudjuk utalni.
5. Amennyiben úgy dönt, az utóbbit választja, írja le, melyik másik készítményünk érdekli. De ha nem biztos a dolgában, segítségül is hívhatja az ügyfélszolgálatunkat, ahol szívesen segítünk egy másik készítmény kiválasztásában, amely Önnek a legalkalmasabb lesz!
6. Ha a termék, amit visszaküldött, megérkezik hozzánk, azonnal utaljuk a pénzt vagy az új terméket, melyet a régi helyett választott. Fontos, hogy a garanciát vagy a cserét úgy tudja igénybe venni, ha a hatástalannak bizonyult termék vissza érkezik hozzánk! Ha ez nem történik meg, a garanciát nem tudjuk érvényesíteni!

Pénzvisszafizetés garancia

Pénzvisszafizetési garancia igénybevételének kizáró tényezői

Egyes esetekben a pénzvisszafizetési garanciával nem tud élni. Ezeket tartsa szem előtt. Az ilyen helyzetek a következők:

– Nem tartotta be a gyógyszer használati utasítását és nem ajánlott gyógyszereket szedett mellette, vagy, olyan betegségben szenved, melyek esetén nem használható a gyógyszer.

– Energiaitalt, alkoholt, kávét, grapefruit levet vagy más ellenjavallat ételt, italt, tudatmódosító szert fogyasztott.

– Ha a kibontott készítményből több, mint 2 db hiányzik. Ha az első, maximum a második alkalom után sem használ, akkor azt jellezze nekünk és ne használja el az egész dobozt! Ha több, mint 2 darab hiányzik a megrendelt termék mennyiségéből, úgy sajnos a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető, mert csalásra gyanakszunk!

– Ha már egyszer igénybe vette a pénzvisszafizetési garanciát, többször nem teheti meg.

Pénzvisszafizetési garancia igénybevételének kizáró tényezői

AZ ELŐÍRÁSOK BETARTÁSA

01

Mindenki azt szeretné, hogy a megvásárolt gyógyszere tökéletesen működjön, ezért nagyon fontos követni a helyes alkalmazásra vonatkozó előírásokat! Sokan fogyasztanak például kávét, alkoholt, nem javasolt ételeket és italokat, esetleg drogokat, amik hatására sajnos a gyógyszer nem szívódik fel rendesen, vagy éppen nem hagy elég időt a hatóanyagnak, túl gyorsan lebomlik, ezzel elkerülve a kívánt hatást.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

02

Ha viszont úgy dönt, élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával, nem kérdőjelezzük meg tapasztalatait. Mi azt szeretnénk, hogy Ön teljesen elégedett legyen a termékünkkel és a tökéletes gyógyszer birtokában legyen! 

Célunk az, hogy Ön egy elégedett, visszatérő vevőnk legyen! Webáruházunk eddig több, mint 10.000 visszatérő vásárlója közül nulla elégedetlen vevőnk van, és mi minden esetben gyorsan és hatékonyan oldjuk meg az esetlegesen felmerülő problémákat. Ne habozzon, bátran vásároljon tőlünk, ha megbízható, eredeti és hatásos terméket szeretne a magáénak tudni!

Shopping Cart
Scroll to Top