Vikalis VX40

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Ajánlott termékek:

Érdekelhetnek még…

25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

 

Hallott már a Lilly Cialis tablettáról, amely Magyarországon is hivatalosan engedélyezett potencianövelő készítmény? Ennek egy generikus változataként (más gyártó által gyártott) lett piacra dobva a Vikalis VX 40mg tabletta. Ráadásul még nagyobb dózisban, 40mg mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot, a tadalafilt.

Ön tudja, mely esetekben lehet opció a tabletta használata?

Sokan hiszik, tévesen, hogy csak merevedési gondok esetében lehet használni, mert ha utólagos hatásai lehetnek, ha különösebb ok nélkül kipróbálja.

Érdemes tisztázni, hogy erről szó sincs. Ugyanúgy használható szexuális teljesítmény javítására, mert nincsen semmilyen hozzászokási kockázat. Így, ha úgy dönt, hogy nem szedi tovább a tablettát, a teljesítményében akkor sem fog változást tapasztalni.

Mindegy hol dönt Vikalis VX 40mg vásárlás mellett?

A kínálat igen széles, több online patika is kínál eladó Vikalis VX 40mg tablettát, de nem biztos, hogy mindegyikkel jó üzletet köt. Vannak olyanok, akik nem vállalnak semmilyen felelősséget arra nézve, hogy honnan szerezték be a termékeiket. Így silány minőségben is kerülnek utánzatok a kínálatba, amelyektől jobb távol tartani mindenkinek magát.

Cégünk teljes felelősséget vállal arra, hogy kizárólag a hivatalos gyártó, a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár forgalmazásából kerülnek ki a termékeink. Annyira hiszünk a termékeink minőségében, hogy még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a kiváló minőségre. Sőt! Abban is segítjük Önt, hogy megtudja milyen szempontokra kell figyelemmel lennie, amikor Vikalis VX 40mg rendelés leadásán gondolkodik! Nézze meg útmutatónkat, hogy okulhasson belőle!

Gyors és diszkrét szállítást biztosítunk!

Már 1-2 munkanapra vállaljuk, hogy teljesítésre kerül a rendelése országosan! Szállítási lehetőségeinkről itt tud olvasni.

Nálunk nem marad megválaszolatlan kérdése!

Tudjuk, hogy bármikor merülhet fel 1-1 kérdés, amire sehogy sem találjuk a választ! Erre az eshetőségre működik az ügyfélszolgálatunk, ahol bármikor kérdezhet tőlünk és mi segítjük Önt válaszunkkal!

 

Hatása

 

Kíváncsi rá, hogy hogyan lesz kőkemény az erekciója a 40mg tadalafil hatóanyagnak köszönhetően?

Akkor most eláruljuk! 

 1. első lépésként el kell telnie a kb. egy órás felszívódási időnek, addig nem várhat intenzív hatást
 2. ha ez az idő letelt, akkor szexuális stimuláció szükséges ahhoz, hogy a hatás kifejtődhessen
 3. ami a hatást illeti a következőkkel számolhat:
 • a hímvessző simaizomzata elernyed és utat enged a barlangos testekhez áramló vérnek, amely az erekciót okozza
 • érezhet átmeneti pénisz nagyobbodást is
 • kevesebb regenerációs idővel is számolhat

Szeretne csúcshatást elérni az ágyban? Akkor most itt a kínálkozó lehetőség, éljen vele és hagyja elengedni magát! Döntsön Vikalis VX 40mg rendelés mellett!

Használata

 

Mindig vízzel vegye be a tablettát, legalább egy órával szex előtt! Az alkohol fogyasztástól lehetőség szerint tartózkodjon, nehogy mellékhatásokat okozzon!

Amit még érdemes tudnia a használattal kapcsolatban:

 • ne ismételje meg a bevételt újabb 24 óra leteltéig (egyébként is 36-48 órán át számíthat a hatásra)
 • bánjon óvatosan a magas koffeintartalmú italok fogyasztásával
 • ne fogyasszon grapefruit-ot és a kábítószerhasználat is tilos

A biztonságos használat érdekében csak olyan online patikában keressen eladó Vikalis VX 40mg tablettát, ahol bizonyítottan eredeti terméket tud vásárolni!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Nem kell mellékhatások előfordulásától tartania, mert azok csak alkalmilag fordulhatnak elő. Amivel találkozhat: (egy napon belül el múló tünetetek)

 • orrdugulás
 • arc, – bőrszárazság
 • fényérzékenység
 • bőrpír jelentkezése

 

Előfordulhat olyan betegség vagy gyógyszer szedése, ami mellett körültekintően kell a tablettát használnia, a legjobb, ha tud orvosával egyeztetni:

 • nitrát, -vagy nitrogén-oxid tartalmú gyógyszert szed (a tadalafillal együtt hirtelen vérnyomás csökkenés, így szédülés léphet fel)
 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
 • vérnyomás problémái vannak
 • vese, – májproblémái vannak
 • előfordult Önnél korábban látáscsökkenéssel járó betegség

 

Minden vágya, hogy kimagasló legyen a szexben nyújtott teljesítménye? Akkor most nagyon közel jár hozzá! Döntsön Vikalis VX 40mg vásárlás mellet és könnyű dolga lesz!

Shopping Cart
Scroll to Top