Vikalis VX60

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

Ön is sokat stresszelt mostanában? A mindennapok problémái úgy érzi kivetültek a hálószobában nyújtott teljesítményére? Szeretne ezen úrrá lenni és tiszta lappal kezdeni?

Vagy egyszerűen csak megérett Önben az elhatározás, hogy nem elégszik meg az átlagos teljesítménnyel, hanem nagyobbat dobbant?

Most itt a kínálkozó lehetőség Ön előtt! A Vikalis VX 60mg tabletta segíteni fogja Önt is ebben, mint ahogy tette már azt számtalan férfitársával.

Minek köszönheti remek hatását a tabletta?

A benne található tadalafilnak (60mg). A Lilly Cialis tabletta is ezt tartalmazza, amely az egyik legnépszerűbb potencianövelő az egész világon. A hosszantartó hatásáról (akár 48óra) is ismert termék nem véletlen arat hatalmas sikereket.

Van-e kockázata az online Vikalis VX 60mg rendelés lebonyolításának?

Amennyiben az eredeti gyártó, a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékét veszi meg úgy egyáltalán nincs. A probléma csak annyi, hogy sokan hivatkoznak erre, de amikor rendelésre kerül a sor, akkor mégis hamisítványt küldenek. De természetesen vannak árulkodó jelek, amelyekre, ha figyel, akkor nem kell a becsapástól tartania. Ezeket a tudnivalókat foglaltuk Önnek össze, nézze meg vásárlási útmutatónkat és könnyű lesz jó döntést hoznia.

Ezzel azonban még nem merülnek ki szolgáltatásaink, amelyek mind az Ön kényelmét és biztonságát hivatottak szolgálni:

 • nálunk bátran szétnézhet eladó Vikalis VX 60mg kínálatunkban, mert nem fog csalódni, mivel minden termékünk eredeti, így a hatásában sem kételkedhet, erre ráadásként még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk
 • gyorsan szeretne hozzájutni a tablettához? Akkor jó helyen van, mert nálunk 1-2 munkanap alatt minden Vikalis VX 60mg rendelés teljesítésre kerül! Maximális rugalmasságot biztosítunk mind a szállításban, mind a fizetésben! Erről Ön is meggyőződhet, ha bővebben tájékozódik!
 • sokan sokféle kérdéssel fordultak már hozzánk és mi mindig készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére, hogy segítsük tanácsainkkal, javaslatainkkal, ha Önnek is kérdése lenne, akkor keressen fel bennünket bátran ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Próbálja ki bátran Ön is a potencianövelésben rejlő lehetőségeket! Nem kell attól félnie, hogy később bármilyen problémát is okozna, hogy szedte a tablettát, mert annak nincs semmilyen függőségi, – utóhatása a szervezetre!

 

Hatása

 

Legyen szó akár szexuális teljesítményfokozásról, akár merevedési problémákról, a tabletta hatása minden esetben segíteni fog a kiváló teljesítmény nyújtásában!

 • nem kell neki több, mint 60-70 perc és már fel is szívódik a szervezetben annyira, hogy szexuális stimulációt követően képes legyen erőteljes és hosszantartó erekciót létrehozni
 • ezt úgy éri el, hogy segít a hímvesszőben található simaizmok ellazításában és lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű vér áramolhasson a barlangos testekhez
 • közben segíthet még abban is, hogy átmenetileg megnagyobbodjon a pénisz mérete és kevesebb idő kelljen a regenerálódáshoz

Startra késznek érzi magát? Akkor döntsön most Vikalis VX 60mg vásárlás mellett néhány kattintással és hamarosan élvezheti a vele járó előnyöket!

 

Használata

 

Összefoglaltuk, hogy mire figyeljen a tabletta használat során:

 • 24 órán belül ne vegyen be egy tablettánál (60mg) többet, mert azzal túladagolást okozhat 
 • a hatóanyag felszívódása 60-70percen belül történik meg és kb. két nap mire kiürül a szervezetből
 • mindig vízzel kísérve vegye be és az alkoholfogyasztást a hatóidő alatt kerülje, mert mellékhatásokért lehet felelős
 • szintén kerülni szükséges a drogfogyasztást, a grapefruit fogyasztását és érdemes csökkenteni a koffeinbevitelt 

 

Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy milyen kockázatokkal jár, ha bedől olyan eladó Vikalis VX 60mg hirdetéseknek, amelyek hamisítványt rejtenek! Cégünk pénzvisszafizetési garancia keretében biztosítja afelől, hogy csak eredeti termékeket kínálunk megvételre!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mindössze jelentéktelen és gyorsan elmúló tünetek jelentkezhetnek, mint:

 • orrdugulás
 • fényérzékenység, ha hirtelen fényviszonyok lépnek fel
 • arcpirosodás
 • száj szárazság
 • bőrpír megjelenése

A következőkben felsorolt esetekben ellenjavallt a Vikalis tabletta használat:

 • szív, – és érrendszeri betegség vagy szívinfarktusa volt a közelmúltban
 • öröklött szembetegsége van
 • vesét, – májat érintő problémái vannak
 • magas vérnyomása van
 • nitrátot tartalmazó gyógyszert szed (a nitrátok+tadalafil együtt kölcsönhatásba lépve szédülést okozhat)

 

Ennél jobb ajánlatot keresve sem talál Vikalis VX 60mg vásárlás lebonyolítására! Éljen a lehetőséggel és nyűgözze le hölgypartnerét a teljesítményével!

Shopping Cart
Scroll to Top