Super Vidalista

2,990Ft28,990Ft

25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

Ingyenes szállítás 25.000Ft felett

 • 100% diszkréció
 • Recept nélkül megvásárolható
 • Gyors szállítás

Leírás

Megesett már Önnel, hogy nem volt elég ideje szex közben kielégíteni partnerét, mert túl hamar elélvezett? Vagy merevedési probléma miatt nem volt képes az együttlétre?

Vagy olyan is lehet, hogy nem tapasztalt még semmilyen zavart, csak egy kis megerősítésre, bátorításra van szüksége?

Bármi is legyen a helyzet, most egy remek lehetőséget talált, amely mindkét férfi potenciagondra lehetőséget kínál és szexuális teljesítmény javításra is kiváló lehetőséget nyújt! Mindezt úgy, hogy semmilyen hozzászokás veszélye nem áll fenn, nem tapasztalhat változást a szexuális életében, akkor amikor már nem szedi a tablettát!

A Super Vidalista kettős hatóanyagával mindenben segíteni fogja! A tadalafil segít abban, hogy kőkemény legyen az erekció, míg a dapoxetine abban, hogy ne kelljen azon aggódnia, hogy lesz-e elég ideje partnerét kielégíteni.

Még mielőtt azonban a legolcsóbb ajánlattal él az interneten, felhívjuk figyelmét, hogy több olyan eladó Super Vidalista hirdetést találni, amely nem fedi a valóságot. Csalók élnek vissza a vásárlók bizalmával és kínálnak hamisítványokat! Ne legyen Ön a következő áldozatuk! Nézze meg, hogy milyen módszerek és trükkök mentén próbálnak minél több embert rászedni!

Tájékoztató anyagunk mellett további kedvező szolgáltatásokkal várjuk és teremtünk biztonságos lehetőséget Super Vidalista rendelés lebonyolítására:

 • nem szokott panasz lenni a termékeink minőségére, mivel kizárólag ez eredeti gyártó, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár termékeit forgalmazzuk, de ennek ellenére fenntartjuk a lehetőséget a pénzvisszafizetési garanciára, ha bármivel elégedetlen lenne
 • senkit nem szeretnénk megvárakoztatni, ezért 1-2 munkanap alatt minden Super Vidalista rendelés teljesítésre kerül, Budapesten pedig akár néhány óra alatt is vállaljuk a teljesítést, rugalmas vagyunk a fizetésben is, akár utánvéttel is fizethet költségmentesen
 • kérdése lenne? akkor ne habozzon feltenni nekünk! ügyfélszolgálatunk folyamatosan fogadja a megkereséseket és rövid időn belül válaszolunk

Szeretné, ha párja áhítattal nézne Önre és elismerő tekintettel lenne a szexuális teljesítményére vonatkozóan? Akkor döntsön most Super Vidalista vásárlás mellett online patikánkban, ahol kedvező ár és kiváló minőség várja!

Hatása

A tabletta 2in1 hatással bír. Külön fejt ki hatást az erekció erősségére és hat a korai magömlés ellen.

A hatásmechanizmusok beindításához szexuális inger szükséges, anélkül nem várható a hatások kifejtése.

60-70 perccel kell számolni, hogy fel tudjanak a szervezetben szívódni. A tadalafil (20mg) a legtovább hatással bíró hatóanyag, akár 48 órán keresztül is hat.

A hímvesszőben található simaizmok ellazulnak és vérbőség keletkezik a barlangos testekben. Így egy erőteljes erekció lesz a végeredmény, ami mellé még átmeneti méretnövekedés is társulhat. Sőt, kevesebb idő lesz szükséges a regenerálódásra, így hamarabb csaphat újból a lovak közé.

A dapoxetine-nek (60mg) köszönhetően pedig bőven lesz ideje, akár több orgazmust is okozni a partnerének, mivel gátló hatást fejt ki az ejakulációt okozó agyi szterotoinok felvételére és arra a motoros funkcióra, amely szintén a magömlésért felel.

Használata

Tanácsainak a biztonságos használat érdekében a következők:

 • 60-70 perccel vegye be együttlét előtt, hogy felszívódhassanak kellőképpen a hatóanyagok
 • ne igyon alkoholt a hatás ideje alatt, amely a tadalafil esetében kb.36-48 óra
 • szintén kerülendő a túlzásba vitt koffeinbevitel, a kábítószerhasználata, a grapefruit gyümölcs
 • a zsíros ételek azért nem ajánlottak, mert csökkenthetik a felszívódás hatékonyságát
 • ne ismételje meg a bevételt, amíg 24 óra el nem telik

A biztonságos használat érdekében csak olyan eladó Super Vidalista tablettát vegyen meg, amelyről meg tudott győződni, hogy eredeti!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Eseti jelleggel tapasztalhatja a következő enyhe jellegű tüneteteket:

 • bőrpír megjelenése
 • enyhe fényérzékenység
 • arc kipirosodása
 • orrdugulás, orrfolyás

A következő esetekben orvosi konzultáció ajánlott a későbbi problémák elkerülése végett:

 • szív, – vese, – vagy májbetegség 
 • magas vérnyomás 
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése (általában mellkasi és vérnyomás problémákra szedett) A nitrátok ugyanis a vardenafillal együtt hatást gyakorolhatnak a vérnyomásra, ami így rosszulléthez vezethet.

Éljen kimagasló szexuális életet és kápráztassa el párját a szexuális teljesítményével! Döntsön most Super Vidalista vásárlás mellett, hogy ne ismerjen többé lehetetlent az ágyban!

Shopping Cart
Scroll to Top