Malegra Oral Jelly

2,990Ft56,000Ft

Kiszerelése: 7 tasak / doboz

Kiszerelés Ár
2 tasak 2.990.- Ft
7+1 tasak 6.200.- Ft
14+2 tasak 11.620.- Ft
21+3 tasak 17.220.- Ft
28+4 tasak 22.680.- Ft
35 tasak 24.990.- Ft
35+5 tasak 28.175.-Ft
70+7 tasak 56.000.-Ft

Ingyenes szállítás 25.000Ft felett

 • 100% diszkréció
 • Recept nélkül megvásárolható
 • Gyors szállítás

 • 1. Postán érkezik meg a pénzem?
  Ha Ön igényli pénzvisszafizetési garanciánkat, akkor ezt jeleznie kell kollégáink felé. Ezzel egyidejűleg adja meg bankszámlaszámát. Mi ide fogjuk visszautalni a vételárat.
 • 2. Tudni lehet a gyógyszer eredetéről valamit?
  A gyógyszer hatóanyaga eredeti és bevizsgált, sokak által használt szer. A gyógyszert közvetlenül a gyárból vásároljuk meg. Hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
 • 3. Észrevehető méretnövekedéssel jár ha Malegra Oral Jelly rendelés után szedem a gyógyszert?
  A gyógyszer okozhat méretnövekedést egyeseknél, de ez a hatása nem garantált mindenki részére. Ha mégis tapasztalná akkor az észrevehető mértékben növekedne.
 • 4. Malegra Oral Jelly vásárlás esetén mennyire vigyáznak az adataimra?
  Mi nagyon ügyelünk arra, hogy senki se tudja meg mit rendelt tőlünk. Sem a csomagolás, sem a címzés nem fog erről árulkodni, azt még kitapogatni sem kell. Nálunk nem szükséges regisztrálni a vásárláshoz. Adatai biztonságban vannak.
 • 5. Miért kell hozzá szexuális inger?
  A gyógyszer hatására a hímvesszőben lévő simaizmok fognak ellazulni, hogy beengedjék a vért a péniszbe. Ehhez azonban az kell, hogy a szexuális izgalom miatt felszabadul egy speciális anyag, mely a folyamatok beindításához szükséges.
 • 6. Mit jelent az, hogy csökken a regenerációs időszak?
  A magömlés után a férfi nemi szerv elfárad, szüksége van regenerálódásra, hogy ismét képes legyen újabb merevedést elérni. Ez a regenerációs folyamat rövidül le a gyógyszer használatával.

 • Ne gondolja azt, hogy a merevedése már a múlté. Ne keseredjen el, ha esetleg csődöt mondott az ágyban, vagy csak nem úgy teljesített, mint ahogy szeretné.

  Van megoldás a problémáira! Malegra Oral Jelly eladó webáruházunkban, melynek megrendelésével eredményesen oldhatja meg ezeket a gondokat.

  A gyógyszer használatával gyorsan tartós és erős merevedés érhet el. Növeli a szexuális teljesítőképességet, ezáltal növeli az önbizalmat is. Lerövidíti a szeretkezések közötti regenerációs időszakot.

  A szert azok is használhatják, akik nem rendelkeznek potencia zavarokkal. Ha csak szeretné szexuális teljesítményét növelni, partnerét elkápráztatni az ágyban, akkor a Malegra Oral Jelly rendelés tökéletes lépés erre. A termék nem okoz függőséget, nem lehet rászokni, használatának abbahagyása esetén sem fognak elvonási tünetek megjelenni. Szexuális élete visszatér a régi állapotába.

  A gyógyszer kedvező hatásai miatt Malegra Oral Jelly eladó lehet más felületeken is, de előfordulhat piacokon, edzőtermekben, stb., ahol nagyon olcsón hozzájuthat. De ezek nem feltétlenül tartalmaznak eredeti, megbízható forrásból származó hatóanyagot. Ön nem biztos, hogy azt az eredményt éri el használatukkal, mint amire vágyik, de az is lehet, hogy még az egészségét is veszélybe sodorja.

  Kérjük szánjon pár percet arra, hogy áttekinti tájékoztató anyagunkat a hamis webáruházakról, hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe.

  Nálunk garantáltan nem fog pórul járni. A gyógyszer hatására pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha nem elégedett az eredménnyel csak küldje vissza nekünk a terméket és mi visszatérítjük az árát.

   

   

  Hatása

   

  Malegra Oral Jelly rendelés esetén Ön egy nagy hatásfokú szexuális teljesítménynövelő szert vásárol. A gyógyszert hatóanyaga a szildenafil, (a Viagra is ezt a hatóanyagot tartalmazza) mely elernyeszti a férfi nemi szervben lévő simazimokat, így az abban található barlangos üregekbe beáramlik a vér. Férfiassága így ér el erőteljes merevedést.

  Hatásának kifejtéséhez – saját maga, vagy partnere által – szexuális ingerre van szükség. Mintegy 4-5 órán át számíthat arra, hogy férfiassága hatékonyan fog teljesíteni. Átmenetileg méretnövekedés is tapasztalható.

  Használata

   

  Malegra Oral Jelly vásárlás esetén, kérjük ügyeljen az itt leírtak betartására:

  A zselét 30 perccel a kapcsolat létesítése előtt használja. A szert a nyelv alatti nyálkahártyára kell felvinni, mert így a leggyorsabban felszívódása. Ez mellett bevehető úgy is, ha folyadékba – lehetőleg vízbe – keverve nyeli le.

  A gyógyszer használata előtt kerülje a

  • zsíros és olajos ételek
  • grapefruitos üdítők, illetve a gyümölcs
  • magas koffein és alkoholtartalmú italok
  • drogok, kábítószerek

  fogyasztását. Ezek kedvezőtlen hatással lehetnek a gyógyszer felszívódására.

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

   

  A gyógyszer használata során a mellékhatások kialakulásának gyakorisága csak nagyon ritka. Nem kell féli ezektől a kellemetlenségektől, hiszen rendszeres alkalmazása esetén a szervezete hozzászokik a hatóanyaghoz és a mellékhatások teljesen megszűnnek.

  Enyhe mértékben, rövid ideig tartó

  • orrdugulás
  • bőrszárazság
  • fényérzékenység
  • arc- bőrpír

  jelentkezhet mellékhatásként. Ha esetleg mást is tapasztal, szükség szerint kérjük jelezze kezelőorvosának.

  Egyes betegségek fennállása esetén nem javasolt a gyógyszer használata: Ha Ön

  • magas vérnyomásban, szívbetegségben szenved
  • öröklött szembetegsége van
  • vese-, májbetegsége van
  • egyéb nitrát tartalmú szereket szed

  kérjük kerülje alkalmazását.

  A gyógyszert gyermekek elől elzárva tartsa. Használata nőknek nem ajánlott.

  Malegra Oral Jelly rendelés

   

  Malegra Oral Jelly vásárlás megoldja az Ön szexuális problémáit. A megvásárolt terméket 1-2 munkanapon belül Ön már kézhez is kapja. Szállítást kérheti akár utánvéttel is, illetve kézbesíthetjük csomag automatába vagy csomagpontra is.

  A kézbesítés során teljes diszkréciót garantálunk. Semmilyen árulkodó jel nem fog utalni csomagja tartalmára, így senki nem fogja megtudni milyen terméket vesz át.

  A szállítással kapcsolatos tudnivalókról további információkat ITT olvashat.

  Ügyfélszolgálatunk várja az Ön esetlegesen még felmerülő kérdéseit. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

  Ügyfélszolgálatunk itt érhető el.

  Kiszerelés

  2 db, 7+1 db, 14+2 db, 21+3 db, 28+4 db, 35+5 db, 35 db, 70+7 db

  Érdekelhetnek még…

  Shopping Cart
  Scroll to Top