Tadalis SX-20

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 4 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem(1 csomag) 3980
10 szem 8990
20 szem 14990
40 szem 23990
50 szem 28990

 

Ég a vágytól, hogy párjának mennyei örömöket okozhasson? Megelégelte az átlagos szexuális teljesítményt és eljött az ideje, hogy többet mutasson fel? Vagy talán előfordult már, hogy a szerszáma cserben hagyta és nem tudott kielégítő teljesítményt nyújtani?

Akkor most egy remek lehetőséget talált, hogy elérje a céljait! A 20mg tadalafilt tartalmazó Tadalis SX 20mg tabletta, a Cialis tabletta generikus változata. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy más gyártó gyártja, de ugyanolyan megbízható és ugyanazzal a hatóanyaggal rendelkezik.

Ez pedig azt jelenti, hogy akár 48 órán keresztül is ellátja a potencianövelő feladatát. Ráadásul nemcsak azok élhetnek a lehetőséggel, akik potenciazavarban szenvednek, hanem azok a férfiak is, akiknek a szexuális teljesítménynövelés a cél. Nekik sem kell azon aggódni, hogy hozzászoknának a hatóanyaghoz, mert ahhoz nem lehet, vagyis ugyanolyan teljesítményt tudnak a használat után is nyújtani, mint annak előtte.

Fontos tisztázni, hogy a generikus termékek távolt állnak a hamisítványoktól. Teljesen megbízhatóak, mivel szigorú minőségellenőrzésen esnek át. A hamisítványok pedig bizonytalan összetételükkel hagynak kivetnivalót maguk mögött.

Ezért javasolni tudjuk, hogy minden Tadalis SX 20mg rendelés előtt ellenőrizze le a választott áruházat. Hogy ezt milyen szempontok mentén kell megtennie, abban a segítségér lehet tájékoztató anyagunk.

Online patikánk nemcsak üres szavakkal ígéri, hogy minden nálunk eladó Tadalis SX 20mg tabletta az Ajanta Pharma Gyógyszergyár, mint hivatalos gyártó terméke, hanem erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. 

A garancia lehetősége mellett, lehetőséget nyújtunk arra is, hogy ügyfélszolgálatunkon keresztül feltegye felmerülő kérdéseit. Ha bármiben bizonytalanságot érezne, akkor bátran írjon nekünk!

Tettrekésznek érzi magát és szeretné máris kipróbálni a terméket? Akkor nem kell sokat várnia, mert köszönhetően a rugalmas szállítási lehetőségeinknek, már 1-2 munkanap alatt megkaphatja a csomagját országosan!

Hatása

 

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen hatást is fejt ki egy termék a szervezetünkre, mielőtt elkezdjük használni.

A tadalafilnak kb.60-70 perc kell ahhoz, hogy a szervezetben felszívódva elkezdjen hatni. A hatás nem indul be szexuális inger nélkül, így nem következhet be bárhol és bármikor erekció. 

Amikor elkezd a szervezetben dolgozni, a következő történik: a hímvesszőben találhatóak ún. simaizmok, amelyek elkezdenek ernyedésnek indulni, közben pedig elkezd vérbőség keletkezni a barlangos testekbe, ami egy erős erekciót eredményez.

Ha ezt még kevesellené, akkor arra is számíthat, hogy átmenetileg megnagyobbodik a hímvessző mérete és két aktus között nem lesz szüksége annyi időre a regenerációhoz.

Miért várna tovább a kipróbálással? Nincs mit veszítenie, csak kellemes szexuális élményeket nyerhet! Döntsön most Tadalis SX 20mg vásárlás mellett!

Használata

 

 • szuper hosszú hatóidővel számolhat: akár 36-48 órán keresztül képes lesz a tabletta a hatását kifejteni
 • kb. egy jó órával vegye be mielőtt sor kerülne az együttlétre
 • a tablettát ne rágja össze, hanem egészben, vízzel kísérve vegye be
 • a bevételt 24 órán belül ne ismételje meg, mert túladagolást okozhat, ami mellékhatásokat eredményez
 • tilos az alkoholfogyasztás vagy drogfogyasztás
 • ne fogyasszon magas koffeinnel bíró italokat és grapefruit-ot

 

A biztonságos használat csak akkor garantált, ha eredeti terméket használ! Minden eladó Tadalis SX 20mg hirdetést ellenőrizzen, mielőtt megveszi a terméket!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mellékhatás csak kevés férfi esetében fordul elő, de ekkor sem súlyos vagy tartós probléma lép fel:

 • orrdugulás
 • pirosodás jelentkezik az arcon vagy egyéb bőrfelületen
 • érzékenyebbé válik az erősebb fényviszonyok közepette
 • kiszáradnak az ajkai

 

Előfordulnak olyan esetek, amikor orvosi egyeztetés szükséges a használattal kapcsolatban. Ide tartoznak:

 • a szív, – és érrendszerrel összefüggő betegségek
 • a vesét, – májat érintő betegségek
 • az öröklött szembetegség
 • a nitrátot tartalmazó gyógyszeres kezelés (a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a tadalafillal, rosszullétet okozva)

 

Vágjon bele az élvezetekkel teli szexuális életbe, minden gond nélkül! Döntsön webáruházunkban Tadalis SX 20mg vásárlás, ahol kedvező árak és kiváló minőség várja!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db

Shopping Cart
Scroll to Top