Archívum: FAQs

5. Bármelyik napszakban bevehető?

A gyógyszer napszaktól függetlenül bevehető. Hatását bármikor kifejti, a tervezett aktus előtt kb egy órával szükséges bevenni.

3. Hová forduljak ha visszakérném a vételárat?

Ha Ön nem lenne elégedett a gyógyszer hatásával akkor van lehetősége élni a pénzvisszatérítési garanciánkkal. Ez esetben keresse fel kollégáinkat elérhetőségeinken és jelezze feléjük ezt a szándékát. Utána vissza kell küldeni részünkre a terméket.

2. Jobban tudok majd szexelni a gyógyszerrel?

A gyógyszer erős erekciót eredményez, növeli a szexuális teljesítményt, csökkenti a regenerációs időszakot és még akár méretnövekedést is tapasztalhat. Mindenképpen jobb lesz a szex a használatával. Ugyanakkor a gyógyszer kockázat nélkül használható, nem lehet rászokni, ha befejezi szedését szexuális élete nem lesz rosszabb, mint korábban.

6. Mire figyeljek a szedésénél?

A gyógyszert szétrágás nélkül vegye be egy pohár vízzel a tervezett aktus előtt kb egy órával. Használata során ne fogyasszon alkoholt, kábítószert, zsíros vagy olajos ételeket és grapefruitot.

4. Az esetben jár a garancia, ha nem vagyok elégedett?

A garancia csak arra az esetre jár, hogy ha nem elégedett a gyógyszer hatásával. Akkor tudja visszaküldeni részünkre a terméket. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és jelezze ez irányú szándékát és küldje vissza nekünk a terméket.

Shopping Cart
Scroll to Top